АСПЕКТИ МЕТОДИЧНИХ ПІДХОДІВ МОДЕЛЮВАННЯ І ПРОГНОЗУВАННЯ СТАНУ ДОВКІЛЛЯ НА ПОДІЛЛІ

  • Оксана Миколаївна Семерня Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка https://orcid.org/0000-0003-2443-093X
Ключові слова: моделювання, прогнозування, Поділля, методичні підходи, довкілля, природничо-математична освіта

Анотація

У статті описано аспекти створення методико-екологічної концепції моделювання і прогнозування стану довкілля на Поділлі: адміністративній області України, яка охоплює територію сучасних Вінницької, Хмельницької областей. Основні положення тексту статті  долучають нові знання до природничо-математичної галузі та галузі екології, в Україні та світу, зокрема. Удосконалення екології як науки виявляється в реалізації нової системи методичних підходів моделювання і прогнозування стану довкілля. Дослідження нового ефекту впливу довкілля на Подільських землях реалізує можливість дослідження різних впливів довкілля на землях України та світу, зокрема. Подальший розвиток оновлення методичних підходів моделювання і прогнозування стану довкілля на Поділлі вбачаємо в перенесені та перетрансформації нових знань на землі України.

Посилання

Національна доповідь про стан навколишнього середовища Вінницької області. URL: https://menr.gov.ua/files/docs/Reg.report/Вінницька_Доп_2016.pdf (дата звернення: 30.03.2019).
Національна доповідь про стан навколишнього середовища Хмельницької області. URL: https://menr.gov.ua/files/docs/Reg.report/Національна%20доповідь%20Хмельницька%202016%20рік.pdf (дата звернення: 30.03.2019).
Опубліковано
2019-04-25
Як цитувати
Семерня, О. М. (2019). АСПЕКТИ МЕТОДИЧНИХ ПІДХОДІВ МОДЕЛЮВАННЯ І ПРОГНОЗУВАННЯ СТАНУ ДОВКІЛЛЯ НА ПОДІЛЛІ. Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2(177), 82-85. вилучено із https://pednauk.cusu.edu.ua/index.php/pednauk/article/view/275