КРИТЕРІЇ ТА ПОКАЗНИКИ СФОРМОВАНОСТІ ЕМОЦІЙНОЇ ВИРАЗНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВОКАЛІСТА - Шпирка, Ірина Олегівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті визначено критерії та показники сформованості емоційної виразності майбутніх вокалістів відповідно до її структурних компонентів: мотиваційно-ціннісний когнітивно-аналітичний, емоційно-оцінний та практично-творчий. Розкрито сутність запропонованих критеріїв та показників для проведення діагностики досліджуваного феномену. Визначено та охарактеризовано три рівні сформованості емоційної виразності майбутнього вокаліста: репродуктивний, продуктивний, творчий.