ТЕХНОЛОГІЯ STEM-НАВЧАННЯ В СИСТЕМІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ДО ІНШОМОВНОГО СПІЛКУВАННЯ - Кондрашов, Микола Миколайович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті висвітлюються можливості технології Stem-навчання у підвищенні якості підготовки майбутніх фахівців. Метою статті є висвітлення питання використання технологій stem-навчання при вивченні курсів іноземної мови. Технологія Stem-навчання по трактована як сукупність способів і засобів цілісного сприйняття педагогічного процесу, рішення комплексу дидактичних завдань, забезпечення системи знань, умінь і навичок в обраній професійній сфері і формування готовності майбутніх фахівців до успішної професійної діяльності.