КРИТЕРІЇ, ПОКАЗНИКИ І РІВНІ СФОРМОВАНОСТІ ІНТЕРПРЕТАЦІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ХОРЕОГРАФІЇ - Твердохліб, Сергій Сергійович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті обгрунтовано критерії, показники і рівні сформованості інтерпретаційної компетентності учителів хореографії, акцентовано увагу на мотиваційно-ціннісному, когнітивному, творчо-імпровізаційному, операційно-діяльнісному критеріях, визначено їхні показники та рівні, з-поміж яких: високий середній, низький.